TinyParks
Bedrijfsuitje in de Ardennen

Bedrijfsuitje in de Ardennen

Een uniek bedrijfsuitje met overnachting in de Ardennen

Ben jij op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje in de Ardennen waar je kunt blijven overnachten? Kom dan naar TinyParks Laidback Valley! Een groene oase tussen de rivieren in het hart van de Ardennen, een plek waar je kunt overnachten in sfeervolle Tiny Houses met een gezellige 'huiskamer' om aan de slag te gaan. Met 24 gave Tiny Houses voor maximaal 4 personen is Laid Back Valley dé plek om volledig af te huren voor jouw bedrijfsevent.

Beniewd naar de mogelijkheden?

 

Overnachten met je bedrijf in de Ardennen


TinyParks Laidback Valley heeft een unieke ligging in het hart van de Ardennen. De ideale plek om te overnachten met je bedrijf voor een feest en/of teambuilding programma . De locatie beschikt over een restaurant, terras, diverse buitenspellen en heerlijk eten. Allemaal opgezet in een festivalachtige setting midden in de natuur, wat het de ideale plek maakt voor een bedrijfsuitje of teambuildingsessie.

Je eigen privé park voor jouw bedrijfsuitje


TinyParks LaidBack is volledig af te huren voor jouw bedrijfsuitje! Op het park staan 24 Tiny Houses en 8 safaritenten. Samen met onze park host zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsuitje een herinnering voor het leven wordt. Lekker barbecueën, eten, vergaderen, silent disco of dansen tot de zon ondergaat. Het kan allemaal! De festivalachtige aankleding zorgt voor een laagdrempelige maar gezellige sfeer. Dit maakt TinyParks LaidBack Valley de perfecte locatie. Combineer ons park met al het moois wat de Ardennen te bieden heeft en en je bent verzekerd van een onwijs leuk bedrijfsevent.

 

Activiteiten

Bij een bedrijfsuitje met overnachting hoort natuurlijk ook een leuke activiteit! In de Ardennen is natuurlijk is echt van alles te doen. De natuur van Ardennen is prachtig om te voet te verkennen en zeer toegankelijk. Maar uiteraard zijn er veel meer activiteiten te organiseren. Wat dacht je van:

Bezoek La Roche

La Roche-en-Ardenne is gelegen in het hart van de Ardennen en wordt ook wel de Parel van de Ardennen genoemd. Populair bij iedereen die het Kasteel van La Roche-en-Ardenne komt bezoeken.
 

Well-nestje

Geniet van een rustig moment in de sauna. Bij aankomst is het mogelijk om hier een geschikt tijdslot voor te reserveren. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Mountainbiken

Het heuvelachtige landschap van de Ardennen maakt het ook de perfect plek voor een uitdagende mountainbike trail. Er zijn zowel elektrische als gewone fietsen te huur in omgeving.
 

Outdoor adventure

Wil je een avonturier worden? De Wildtrails Basecamp in Jupille-sur-Ourthe nabij La Roche-en-Ardenne is de ideale plek voor alle fans van sport en sensatie!

Grotten van Hotton

Een unieke plek, erkend als een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed van Wallonië, de Grotten van Hotton zijn de enige die in hun geheel geklasseerd zijn en hebben twee sterren in de Michelin-gids!
 

Wandelen en hiken

Zeg je Ardennen, dan denk je aan bossen, beekjes, heuvels en zelfs bergen! Vanuit Saint Hubert starten verschillende prachtige wandelroutes voor jong en oud.
 

Een sfeerimpressie van Laid Back Valley in de Ardennen