TinyParks
Cast Away

Cast Away Camping

Availability and Price
 

Location

South Holland, Tiengemeten
 

Amenities

General

  1. Ontbijt inbegrepen
  2. Non-smoking
  3. Car-free
  4. Pets allowed
  5. Communal sauna

Outdoors

  1. Patio
  2. Sun loungers
  3. Picnic table
  4. Surrounded by water
  5. Hammock
 

Description

Come and enjoy free camping at TinyParks Cast Away on the island of Tiengemeten!

Are you ready for a mini escape? Want to get away from it all without going too far from home? On our "Cast Away" island Tiengemeten you will find the most unique place in the Netherlands to spend the night. A special place that can only be reached by a small ferry, where cars are not allowed and you are surrounded by beautiful nature and hundreds of different birds. 

Spend the night at the Glamping Cast Away
Come spend the night at the most atmospheric glamping in the Netherlands. Besides our own accommodation, it is also possible to rent a camping pitch for with your own tent. Stroll down among the trees at Cast Away and create your own "survival spot". To make sure you can enjoy carefree accommodation breakfast is included. 

Every booking includes breakfast.

Facilities:
* Shared toilet and showers
* Beautiful nature
* Breakfast included 
* There is no electricity on the pitch


*The photos are impression images. No rights can be derived from them.

12 reviews


  1. 10

    Heel leuk, gastvrij en ongedwongen. Goed eten en een hele gezellige sfeer. Ik kom zeker nog terug.

    September 2022 - A. Vermeer

  2. 8

    Mooie kampeernacht tussen de fruitbomen 😊 dat we in een mini festival terecht kwamen was niet echt een pluspunt maar zeker ook niet nadelig. Hadden het wel graag even geweten vooraf.

    August 2022 - M. Meijer 

  3. 10

    Unieke ervaring om te kamperen op Tiengemeten. Heerlijke omgeving, lekker rustig in de nacht en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Tinyparks is echt een aanwinst voor het eiland. Als positieve ervaring zien we de ontvangst met een heerlijk drankje, de heerlijke avondmaaltijd, het kampvuur en de gezellige uitstraling in de avond. Er mag kritisch nagedacht worden over de locatie van de afvalopslag (en de geur op warme dagen), waar je eerst langs moet voordat je incheckt. Ook de dirty lemonade cocktail is voor verbetering vatbaar.

    August 2022 - R. de Vries

  4. 10

    Mijn zoontje van 10 en ik mochten 1 nachtje op de gezellige camping staan, met een eigen tentje. We kwamen op de fiets en hoefden niet veel mee te nemen aangezien het diner en ontbijt voor ons verzorgt werd.

    August 2022 - A. Koevoet 

  5. 10

    Mijn zoon (10 jaar) en ik verbleven 1 nachtje in onze eigen tent in de boomgaard. Wat een idealistisch plekje om te mogen kamperen. De sfeer op de camping is grandioos. Heel persoonlijk en gezellig. Het eten aan de lange tafels zorgt voor leuke contacten en verbinding met allerlei mensen. Tot slot het kampvuur maakten de eerste dag compleet. De spelletjes op het campingterrein, de silent disco en de hangmatten en relaxbedden maken het nog eens extra leuk en relaxt. Wat een top locatie met ontzettend vriendelijk personeel en lekker eten. De rust en natuur waar de camping mee omringt is natuurlijk geweldig. Wij komen zeer zeker terug.

    August 2022 - R. Prince

  6. 7

    Wij verbleven met onze eigen tent in de boomgaard. Het was een fijne plek. Diverse fijne zitjes, hangmatten en picknicktafels. Lekker ontbijt en BBQ. Het geheel is nog in opbouw dus nog wel een paar organisatorische verbeterpuntjes maar als totaal een heerlijke plek op een prachtig eiland.

    August 2022 - S. Schotman 

  7. 9

    Blij dat we op de natuurcamping konden verblijven. Er was wel wat weinig plaats. De barbecue en het ontbijt waren uitstekend. Vriendelijke en aangename atmosfeer. Komen zeker terug.

    August 2022 - W. Nonneman 

  8. 10

    Het was een mooie en magische ervaring. Gezellig met elkaar aan lange tafels eten leveren fijne gesprekken op. Het is net één grote familie. Stilte, rust en ruimte en genieten. Mooie natuur en even helemaal bijtanken. Bagage wordt gebracht, het eten was heerlijk.

    August 2022 - Wil Offerhaus

  9. 10

    Fijn gekampeerd en gegeten. De naam Cast Away klinkt nogal commercieel en doet de Eiland history weinig eer aan. Ik zou gewoon de authentieke Herberg 10 Gemeten" naam blijven hanteren."

    August 2022 - A. Van Rijn

  10. 9

    Wat een warm en gezellig ontvangst op een mooie camping!!!

    August 2022 - J. Borsten

  11. 10

    Nachtje weg met zoon van 13

    July 2022 - T. Van der Schot

  12. 7

    Ik kom al jaren 1-2 keer per jaar naar Herberg Tiengemeten voor 1-2 nachten als een soort retreat. De nieuwe eigenaren waren heel aardig. 2 opmerkingen - aanmelden voor een verblijf was erg lastig omdat ik verplicht een autokenteken moet invullen (en ik heb geen auto en kom net als veel anderen op de fiets) - met alle nieuwe addities (kampvuur, etc) maak ik me wel een beetje zorgen of Tiengemeten een rustig retreat blijft en niet teveel een feest atmosfeer gaat worden. In mijn kamer kon ik met dichte ramen het geluid van de mensen praten bij het kampvuur vrij goed horen

    July 2022 - L. Halewijn