TinyParks
TinyParks Cast Away
TinyParks
TinyParks Forest Cabins
TinyParks
TinyParks

Reviews

Guest reviews

Read what our guests had to say about their holiday.

456 reviews
  1. 10

    De huisjes waren erg schoon, van alle gemakken voorzien en in de buirt waren genoeg leuke dingen te doen. Ondanks de regen hebben we een paar topdagen gehad!

    January 2024 - Esther H. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

  2. 8.8

    Gezellige huisjes, veel privacy, van alle gemakken voorzien!

    January 2024 - Saskia M. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

  3. 9

    Wij hebben een heel leuk verblijf gehad. Huisje super leuk en efficiënt ingericht, mooie omgeving en lekker rustig.

    December 2023 - Amberly B. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

  4. 10

    Tiny house ziet er heel netjes en gezellig uit, alles zit er in wat je nodig hebt en is praktisch ingedeeld. Mooie en rustgevende omgeving met een leuk belevingspad door het bos voor de kinderen.

    December 2023 - Esmee V. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

  5. 9.3

    Heerlijk rustige en mooie plek, veel privacy bij het huisje. Heel handig en praktisch dat het van alle gemakken voorzien is (vaatwasser, oven, Nespresso-apparaat). Mooi gestyled qua meubilair en aankleding ook! Heb het heerlijk gehad en kom graag nog eens terug!

    November 2023 - Clarisse K. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

  6. 9

    No review left

    November 2023 - Bo B. stayed in Cast Away Dome (all-in price) at Cast Away eiland Tiengemeten

  7. 9

    No review left

    November 2023 - Bas A. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

  8. 8

    Fantastische plek, veel te doen in de omgeving, mooie tinyhouse waar alles is.

    November 2023 - Marlijn L. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

  9. 9.8

    - inrichting van het huis. Heel sfeervol en mooie spullen. - goede bedden - fijne douche met douchegel en shampoo - handdoeken + beddengoed - sfeerlichtjes buiten - hele mooie omgeving

    November 2023 - Willeke A. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

  10. 9

    Leuk aangekleed huisje, van alle gemakken voorzien.

    November 2023 - Key Z. stayed in Forest Cabin at The Forest Cabins Drents Friese Wold

456 reviews
9.3

Our guests rate this accommodation with an average of 9.3.