TinyParks
Cast Away

Cast Away Dome (all-in price)

Availability and Price
 

Location

South Holland, Tiengemeten
 

Amenities

General

 1. Ontbijt inbegrepen
 2. Non-smoking
 3. Car-free
 4. Pets allowed
 5. Communal sauna

Bedroom

 1. Bunk beds
 2. Two single beds

Outdoors

 1. Picnic table
 2. Veranda
 3. Surrounded by water
 4. Hammock
 5. Patio
 6. Sun loungers
 

Description

Book your own dome on an island now! In the middle of nature.

Enjoy beautiful Tiengemeten? Book a Dome and enjoy real nature through the panoramic window. On our "Cast Away" island Tiengemeten, you will find the most unique place in the Netherlands to spend the night. A special place that can only be reached by a small ferry, where cars are not allowed and you are surrounded by beautiful nature and hundreds of different birds. We have turned the Inn into an atmospheric living room where everyone can go for a delicious food & drink. 

The Dome has a diameter of no less than 6 metres and is equipped with 2 single beds, a bunk bed, panoramic window and nice warm blankets.

Each booking includes breakfast

*The photos are impression images. No rights can be derived from them.

25 reviews


 1. 9

  No review left

  November 2023 - Bo B.

 2. 8

  Leuk en gezellig, je ontmoet vanzelf andere mensen, kan je niet omheen. En de Dome is Echt gaaf man

  November 2023 - Andre D.

 3. 9

  No review left

  October 2023 - Emilie P.

 4. 8.8

  Unieke locatie en ontzettend vriendelijk personeel.

  October 2023 - Tim B.

 5. 8.3

  Avontuurlijk Lekker ontbijt Gezellige "kantine" en vuurtje

  October 2023 - Bastiaan G.

 6. 8.8

  Uniek, slaapplek, uitzicht, wandelen, gezelligheid

  October 2023 - maike v.

 7. 9.3

  Wat een bijzondere plek! Heel vriendelijk personeel. Heerlijk eten. Prachtige tent.

  September 2023 - Eline K.

 8. 9.8

  Vanaf het moment dat je aankomt op de Tiengemeten begint het avontuur eigenlijk al. Ga je 3km wandelen of pakken we een fiets naar de camping? Het eiland ademde in iedergeval al rust uit wat maakt dat je meteen ontspant. De camping is kleinschalig, ruimtelijk, maar knus ingericht. De Dome die we hadden geboekt is een echte aanrader. Deze accommodatie bied genoeg comfort om lekker twee dagen in te vertoeven. Het Family diner is uitnodigend en bied genoeg keuze voor jong en oud. Nu willen wij in deze recensie in het bijzonder Nick bedanken voor zijn service, oog voor detail en fijne persoonlijkheid. Nick is een echte aanwinst voor Tiny Parks! Vanaf de aankomst tot het einde heeft hij ons in de watten gelegd. Hij heeft steeds geprobeerd al onze vragen of verzoeken met zorg te beantwoorden. Konden we geen fiets krijgen omdat alles dicht is op maandag, dan ging Nick het regelen. Wil je een kampvuur, maar het regent? Nick gaat het regelen.. Niks is hem te gek.. Koesteren deze man want personeel zoals dit is schaars. Qua het schoonmaken van de tenten mocht er hier en daar nog wat aangescherpt worden. Wellicht een andere schoonmaakploeg met wat meer passie inhuren.

  August 2023 - Chayenne B.

 9. 9

  Op fietsvakantie naar Tiengemeten. Heerlijk uitwaaien en even geen auto's, stadsherrie, stank en licht. Dat was het plan. Grotendeels goed uitgekomen tijdens ons verblijf in de Dome tent op de punt van Tiengemeten. Het eiland blijft superfijn. Lekker doorwaaien al wandelend door grasland met permanent kikkerkoor op de achtergrond. Ik hoopte op heldere nachten om sterren te kijken, maar dit werd verpest door de lampen die overal rondom de tenten hangen. Huur de dome dus niet om vanuit je bed naar de sterrenhemel te kijken. Je ziet niets. Het duurzaamheidsgehalte van de herberg viel ook wat tegen. Veel vlees bij de BBQ bijvoorbeeld. De salades en pizza opties waren weer wel heel lekker. En de hummus en avocado bij het ontbijt ook. Fijne, meedenkende staff. Goede sfeer in de herberg en tussen de gasten. Als alle tenten vol zijn lijkt het me wel echt veel en veel te druk om rustig van de natuur te genieten. Overigens, zodra de zon schijnt smelt je in de Dome, dus geen aanrader voor de zomer. Hij is zwart en staat in de blakende zon. O ja, het sanitair is wat gammel (wc snel verstopt bijvoorbeeld). Plastic bladdert van de deuren af, gebouwtje wiebelt, enz.

  May 2023 - C. Duijvelaar

 10. 10

  Prachtige dome met mooi groen uitzicht! We hebben twee relaxte dagen gehad bij Tiny Parks Tiengemeten. Veel gewandeld, gelezen en genoten van de mooie accommodatie. ‘s Avonds hebben we gezellig met andere gasten gekletst tijdens het family diner en daarna genoten van ons eigen kampvuur met marshmallows! Twee dingen zijn ons tegengevallen: - Het diner is vrij duur voor wat je krijgt en de eerste avond viel dit echt enorm tegen. Dit bestond namelijk uit rijstvellen met rauwe groenten (spring rolls), absoluut het geld (bijna €30 pp) niet waard. - Het bed bestaat uit twee losse matrassen op houtpellets. Deze verschoven constant waardoor er een gat in het midden van het bed kwam.

  April 2023 - S. Rechterschot

 11. 8

  Bij aankomst bleek er een bedrijfsevenement te zijn en waren alle overige tenten daardoor bezet. Enige vervelende daarvan was dat er vanaf 01:00 uur werd geschreeuwd (duidelijk dronken) en men zich ophield in de sauna en hot tub. Op de website stond dat het na 23:00 uur stil moest zijn, dus jammer dat hier geen toezicht op was. Verder was de dome schitterend en heb ik van de omgeving genoten. Het ontbijt was ook helemaal prima.

  April 2023 - S. van der Veeken

 12. 10

  Wat een tof avontuur! In een dome tent met 0 graden maar O zo knus en een klein kacheltje. Aanrader

  February 2023 - A. Rodenburg

 13. 10

  No review left

  February 2023 - J. Marx

 14. 10

  Bijzondere locatie. The Dome waarin we verbleven gaf ook een extra dimensie van het verblijf in de natuur. Daarnaast kun je een goed dinner en ontbijt verwachten in de Herberg op een minuut lopen van de glamping.

  February 2023 - E. Marks-Bakker

 15. 8

  Wij hebben een hele leuke tijd gehad op de Tiengemeten. Prachtige plek. En de georganiseerde avond met eten en cabaret was heel leuk. Klein min puntje. Ik heb contact gehad over de sauna. Er werd verteld dat ik ter plekke dat beter kon reserveren. Bij aankomst was het niet mogelijk de sauna te gebruiken. Dit stond nergens van te voren aangegeven en vonden wij echt een min punt. Vooral omdat we naar het vragen van een reden. Tot nu toe nog steeds geen reactie kregen. Verder een heel leuke avond/ochtend gehad.

  February 2023 - P. Vd werff