TinyParks
Cast Away

Cast Away hotel room (all-in price)

Cast Away eiland Tiengemeten

Netherlands - South Holland
Want to get away from it all in nature but also want 'coziness'? On our 'Cast Away' island Tiengemeten, you will find the most unique place in the Netherlands.
Availability and Price
 

Location

South Holland, Tiengemeten
 

Amenities

General

 1. Non-smoking
 2. Car-free
 3. Pets allowed
 4. Communal sauna

Bathroom

 1. Shower
 2. Sink
 3. Toilet
 4. Floor heating
 5. Towels

Bedroom

 1. Two single beds
 2. Linen

Outdoors

 1. Patio
 2. Sun loungers
 3. Picnic table
 4. Surrounded by water
 5. Hammock
 

Description

Sleep in your own Island room! Come and stay at TinyParks "Cast Away" on Tiengemeten

Enjoy beautiful Tiengemeten? Book an Island Room and imagine yourself in a Bohemian atmosphere. On our "Cast Away" island Tiengemeten, you will find the most unique place in the Netherlands to spend the night. A special place that can only be reached by a small ferry, where cars are not allowed and you are surrounded by beautiful nature and hundreds of different birds. We have turned the Inn into an atmospheric living room where everyone can go for delicious food & drink. 

Now from 1 November every Friday and Saturday Tasty Tiengemeten. At Cast Away, we also want to give visitors to this beautiful nature island an unforgettable evening during the winter period. Meet our winter concept "Tasty" Tiengemeten. Not an ordinary night out but more of an adventurous mini escape where food, humour and entertainment come together in an entirely new concept. A real night out for young and old.

All rooms are equipped with:
* 2 single beds
* Breakfast included
* Private bathroom with shower, washbasin and toilet
* Digital television, free internet and sitting area

*The photos are impression images of the island rooms after renovation. No rights can be derived from these.

92 reviews


 1. 10

  3 overnachtingen, gezellige sfeer, hardwerkende mensen, hier en daar wat mankementen ( te weinig personeel)maar over het algemeen een aanrader!

  April 2023 - Monique

 2. 8

  Voor de tweede keer hebben wij twee nachten op Tiengemeten doorgebracht. We hadden een kamer in de herberg, inclusief avondeten. ‘s Avonds werden we, bij verrassing, vermaakt door stand-upcomedian Tim Kroese. Beide avonden hebben we lekker gegeten. Het bed is goed; aandachtspunt is dat het twee losse bedden zijn, die makkelijk uit elkaar schuiven. Dat heeft voor- en nadelen. Ook is het een beetje gehorig en werd er de tweede avond nogal luidruchtig gefeest door een gezelschap buiten. Neem voor de zekerheid oordopjes mee. De andere avond was het heerlijk stil. Het idee van een “family dinner” vonden wij erg gezellig: lange tafels waar je kunt aanschuiven en een lopend buffet. Wie dat wil, kan alsnog aan een aparte tafel zitten. Het eiland is klein genoeg om in twee dagen gezien te hebben, zeker als je gaat fietsen. Maar vaker terugkomen voor een paar nachten zijn wij zeker van plan.

  April 2023 - Ferdinand

 3. 8

  1 Overnachting in de Natuurkamer van de Herberg zelf incl. pizza-avond en heerlijk ontbijt

  April 2023 - J. Segers

 4. 10

  Heerlijk verblijf gehad. Heel leuk concept met het gezamenlijk dineren, kampvuur en silent disco. Ik onthoud deze plek!

  April 2023 - E. Heuders

 5. 10

  Het was gezellig en het eten was heerlijk. Wij hadden een gezellige kamer in de herberg en de bedden waren prima. Wel doorgegeven dat er een rioollucht op onze kamer hing, maar dat hopen ze op te lossen.

  April 2023 - C. Mulder

 6. 9

  na een stevige wandeling (helaas hadden wij regen) vanaf de boot een gezellig ontvangst in mooie verbouwde schuur van boerderij; heerlijk diner buffet waar aan niets te kort was. s'avonds veel lol gehad met de pubquiz en silent disco met leuk groep personen die daar verbleven. heerlijk geslapen daarna in onze kamer.

  April 2023 - a. reniers

 7. 10

  Twee dagen/ nachten verbleef ik (72) met mijn zoon , fanatiek vogelaar, op Tiengemeten. Ik had geen betere locatie kunnen kiezen, alles klopte, ondanks het slechte weer. De prachtige natuur, de rust, de herberg waar wij ons meteen thuis en welkom voelden, kortom, een aanrader.

  March 2023 - A. Werts

 8. 8

  De locatie was subliem. En het optreden van Blaaskaak helemaal te gek leuk. Het eten was op zich goed, maar zou naar onze idee wat meer smaak mogen hebben (knoflook, verse peper, kurkuma ed). Desnoods apart erbij geserveerd. Was nu wat slap.

  March 2023 - A. Verburg

 9. 8

  Heerlijk weekendje onthaasten! Super concept. Natuur, super aardig personeel, niets hoeft en alles mag! Blaaskaak was top, complimenten aan deze jongens, lekker ff gedanst.

  March 2023 - M. Delfgaauw 

 10. 10

  Prettige ontvangst Nette kamer Gezellige sfeer Fijn verblijf

  March 2023 - P. Kramer

 11. 7

  Verrassend stukje Nederland en je waant je binnen 10 minuten met de pont in een andere wereld! Unieke belevenis. Gastheer had nog beetje moeite om weer op te starten na vakantie, diner kon beter. hoofdgerecht koud en Vega is niet onze keuze. Wel begrepen wij dat vuurdoop was voor kok. Comedy was leuk maar wel kort. Overnachting was fijn, bedden wel doorgezakt. Desondanks goed geslapen en lekker ontbijt en prachtige wandeling.

  February 2023 - V. Verstraaten

 12. 10

  Vorige week met mijn vrouw een geweldig avond gehad met diner en cabaret bij jullie. Wat een leuk concept is dat! En afgelopen zaterdag ook nog eens genoten van een super goed verzorgde Wilde Winter Whisky BBQ. We komen zeker nog een keer terug.

  February 2023 - Jeroen van den Berg

 13. 8

  Net voorafgaand aan de jaarwisseling verbleven voor een nacht op het eiland. Helaas regenachtig en storm, maar de gezamenlijke ruimte is een fijne plek om te kletsen, spelletjes te spelen, een boek te lezen en wat te drinken en eten. Het diner aan de lange tafel is een leuk concept met goed eten. Personeel is erg vriendelijk, ook toen er een probleem was met de badkamer, werd er meegedacht en een oplossing gezocht. Helaas was de sauna buiten gebruik, dat was wel een teleurstelling.

  December 2022 - E. van Lieshout

 14. 10

  Wij hebben een heerlijk weekend gehad op Tiengemeten en we voelden ons van harte welkom in de herberg van Tiny Parks. Gezellig om met andere gasten samen te eten, met goede gesprekken aan tafel en een leuke sfeer tot gevolg. Wij komen graag een keer terug!

  December 2022 - Mart

 15. 8

  We kwamen op een decembermiddag aan op Tiengemeten, waarna we tegen de wind in liepen richting de herberg. Daar aangekomen konden we goed opwarmen en werden we heel gastvrij ontvangen. De vriendin van de eigenaar was kadootjes aan het inpakken en we hadden een gezellig gesprek over Rotterdam. We hebben ook een experiment uit de keuken mogen proeven :-) Het inchecken verder verliep rommelig, de sleutel was kwijt en uitleg over het verblijf, het diner, voorstelling en ontbijt kregen we pas bij navragen. Onze kamer was prima in orde, alleen wel koud. De badkamer zag er ook netjes uit, alleen kwam er een rioollucht uit... Dat was minder! Daar was ook niets aan te doen door bijvoorbeeld de douche aan te zetten. Het diner was goed en erg gezellig dat we aan grote tafels zaten. Leuke gesprekken gehad! Aansluitend aan diner een stand-upvoorstelling van Celine Schrama, die wat mij betreft nog wel iets langer mocht duren. Bij het ontbijt de volgende ochtend moesten we zelf even zoeken naar het drinken en bestek, maar uiteindelijk redden we ons natuurlijk. Na weer een wandeling terug naar de pont, konden we terugkijken op een heerlijk verblijf!

  December 2022 - Jaap