TinyParks
Vakantie voor actievelingen

Actieve vakantie in Drenthe

Volop actieve to do's in een natuurrijke omgeving

Actievelingen opgelet! Beleef een vakantie vol avontuur midden in de natuur. Stap op de mountainbike en ontdek de meest gave routes, trek de wandelschoenen aan en ontdek Nationaal Park Drents-Friese Wold en maak er een vakantie van zoals jij dat wil!

Maar... een verblijf in de natuur is óók het ideale om even lekker tot rust te komen. Dus gun jezelf ook eens een verwenmoment in de sauna, lees je favoriete boek en speel samen een spelletje. Want een vakantie is immers ook bedoeld om even lekker bij te komen!

  • Tiny houses voor 4 personen
  • Gelegen aan Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Volop activiteiten en faciliteiten

Fietsen en wandelen in het Drents-Friese Wold

Vanaf ons park loop je zo het Nationaal Park Drents-Friese Wold in. Dit is één van de grootste aaneengesloten bosgebieden van ons land. Maar dit nationale park is meer dan alleen bos: je dwaalt hier van zandverstuiving naar vennetje en van heide naar moeras. Dit is bij uitstek de beste plek voor een heerlijke fietstocht of een rustgevende wandeling.

Mountainbiken

Hoewel Nederland niet echt bergen heeft en ons land vooral bekend staat als zo 'plat als een dubbeltje', hebben we wel genoeg vette tracks om te mountainbiken. Zo hebben we in het Drents-Friese Wold een mountainbikepark voor de beginnende en ervaren mountainbikers. Er zijn 3 mountainbikeroutes in het Drents-Friese Wold bij Appelscha en Diever: groen, blauw en rood.

💡 Onze tip: Gebruik de Komoot App voor kant-en-klare routes langs de mooiste plekken in de natuur, routeplanning en navigatie.