TinyParks

Leegverkoop: Tiny Houses te koop met 35% korting

Altijd al gedroomd van een eigen Tiny House voor verhuur of eigen gebruik, maar nooit de investering aangedurfd? TinyParks neemt vanwege opheffing van een park afscheid van een aantal luxe huisjes uit 2021 tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Mis deze unieke kans niet, want ze zijn nog maar tot eind mei beschikbaar.

Jennifer C.

“Alles is aanwezig in de cabin om er een gezellige tijd van te maken. De cabins zijn modern maar toch sfeervol. Voldoende opbergruimte en er is goed nagedacht over de indeling. Verder een mooie badkamer en keuken, alles aanwezig, zelfs een oven en vaatwasser. Je kan hier helemaal tot rust komen.” 

⭐⭐⭐⭐⭐ 

  Tot 4 personen
  Luxe veranda
  Incl inventaris
  35% korting
 

Details Tiny House:

Een landelijk en modern Tiny House dat knus én ruimtelijk voelt. Voorzien van grote ramen, knusse hoekjes en genoeg opslagruimte voor al je waardevolle spullen. Het dakraam zorgt voor extra licht in de woonruimte, zodat je een fijne uitvalsbasis hebt om je terug te trekken in de natuur. 

De Tiny House is voorzien van een ruimtelijke vide, die een aparte slaapplek biedt. Het podium is te gebruiken als extra slaapruimte, leefruimte of opslagplek. Zo maak je van je Tiny House jouw thuis. Met de Combi als jouw 4-persoons recreatieve Tiny House investeer je niet alleen in een prachtige accommodatie, maar ook in onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten.

Informatie

 • Vlemmix trailer
 • 8,35 x 2,52 x max. 3.4 meter
 • 24 m² oppervlakte
 • Geschikt voor 4 personen
 • Complete inventaris
  • badkamer met douche
  • keuken met oven en vaatwasser
 • Luxe Douglas vlonder
Bouwtekening Binnenkant

Staat:

In 2021 zijn de Tiny Houses aangekocht en geplaatst met Douglas veranda. Alle Tiny Houses zijn nog in zeer goede staat, naast klein onderhoud nooit bouwkundige problemen mee gehad. Sterker nog, vorig jaar heeft TinyParks van dit model nog 24 stuks aangekocht.

 

Nieuwprijs:

Tiny House: €56.500 

Veranda: €2.800 

Inventaris: €2.100

NU:

€61.400 €37.500 Excl. BTW! 

*nog maar 6 stuks beschikbaar

 

Enthousiast geworden? Grijp nu je kans en vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de offerte aan! ⤵

Secured by reCaptcha, privacy policy and terms of service apply.

Of neem contact op via

06 14 862 469 

jochem@tinyparks.nl